Workshops in Enschede

Aankomende Workshops

Belangstellenden kunnen reageren via de 'contact' pagina.

De workshops vinden plaats in Enschede                                                                                                                                                                                          Op verzoek kunnen workshops ook op locatie gegeven worden elders in het land.   

 

Workshops voor particulieren 
Door in een groep beeldend actief te zijn, ontdekt u dat u wellicht veel creatiever en inventiever bent dan u misschien denkt, het levert u in ieder geval een positief gevoel op.
Uiteindelijk is het ook een gelegenheid om te ontspannen, waarbij u zelf aan de slag gaat, en aangenaam verrast zult zijn over het resultaat.
En aan het einde van de workshop neemt u uw eigen kunstwerk mee naar huis.
Met de opgedane basiskennis kunt u vervolgens thuis ook aan de slag gaan.

Workshops voor groepen (voor bedrijven, feesten, vrienden)  
Workshops die zich bij uitstek lenen om in groepsverband te volgen, voor bedrijven, scholen, zorginstellingen, verenigingen of samen met vrienden.
Er wordt individueel gewerkt, maar het groepsgevoel maakt de drempel om deel te nemen aan een activiteit als deze, lager. Een ander pluspunt is dat samen werken ook nog eens ’gewoon gezellig’ is.

De workshops zijn geheel verzorgd: alle materialen en gebruik gereedschappen en eventueel koffie, thee en lunch zijn inbegrepen.

• Workshop pastelkrijt
• Workshop Schilderen met acrylverf
• Workshop portrettekenen
• Workshop stenen beschilderen


«Juli 2024 »
 
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Klik hier voor meer informatie